Iklaneka

Sabtu, 15 Mei 2010

kembali berkarya..hahaha

ok guys..
dah lama saya tak berblog ni..
almaklum la, xd mse la..
sem ni sem paling perit skali..
subject semua cam h***m..
susah gilak,hahahaha

baik lah, entry kali ni pasal cuti yg tak cuti..
korang paham x ape yg aku ckp 2?
x phm?
2 laa, bile aku baca balik aku sendiri pon x paham..
hahahahaha
ok2,esok aku da nk kne balik johor dah..
aku wat intersesi atau dlm perkataan lain nye, short course..
alaa,yg blaja sebulan je lepas 2 terus final..
phm kn??????????
ni semua disebabkan kesengalan aku yg sangkut paper..
nk taw paper ape? ni haa..






macro oh macro..
kenapa lah time2 aku nk relax kat rumah ni kau kena datang lak..
tp takpe lah..kat rumah pon bukan aku buat pape pon..
dok dekat segamat pon best jugak..jimat koss..
bebas..dan lain-lain..tuuuuuuuuuuuut..hehehe
neway,aku sebena nye xd idea ni..saje bosan duduk dekat rumah sorang2..
tetiba teringat pasal blog aku yg dah bersawang dah ni..
papepon,korang jage diri elok2..
perangai 2 senonoh sikit..


*p/s untuk member dato' n housemate kuh di segamat,kalu korang nk hang out mane2,jgn bagitau aku..nanti aku jeles..taw2..ngee=)

1 ulasan:

  1. adoiii. baru nak ajak gi broga hill. kk, good luck tol !

    BalasPadam